Vintage natúr párnák

Szőnyeg és párna webáruházunkról

Az online vásárlás elterjedésével egyre inkább szaporodó webshopok népszerűségét látva döntöttünk amellett, hogy mi is hasonlóképpen kívánjuk népszerűsíteni termékeinket. (http://szonyeg-parna.hu/) . Az online vásárlás elterjedése és sikerének oka nem véletlen, hiszen ez egy nagyon kényelmes és praktikus megoldás a vásárlás lebonyolítására.

Webáruházunkban más gyártók termékeit is forgalmazzuk. Természetesen ezeknél a termékeknél is szigorúan ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb minőségű, legjobb alapanyagokból készült termékeket juttassuk el vásárlóinkhoz, a már tőlünk megszokott barátságos és elérhető árakon. A más gyártóktól beszerzett termékek tekintetében kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget és hogy olyan termékeket válasszunk a már meglévőek mellé, amelyeket mi magunk is szívesen látnánk lakásunkban, szívesen használnánk, így akadtunk ezekre a gyönyörű natúr párnákra és párnahuzatokra, melyeknél egyöntetűen azt gondoltuk, hogy ezeknek mindenképp szőnyeg és párna shopunkban van a helyük.

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek a természetes anyagokból készült  illetve a vintage irányzatot követő lakberendezési és lakástextil termékek. A vintage szót, mint jelzőt a 20-as évektől a 70-es évek közepéig viselt öltözékek, kiegészítők és lakberendezési tárgyak összességére használják. Ezen termékek kiemelkedő népszerűségének hatására döntöttünk úgy, hogy webáruházunkba is forgalmazni fogjuk ezeket a gyönyörű és esztétikus párnákat, párnahuzatokat (http://szonyeg-parna.hu/termekkategoria/vintage-parna/)

Vintage natúr párnák

Gyönyörű vintage párnáink 43 x 43 cm nagyságban és mintákkal kaphatóak. A párnák természetes, natúr lenvászon anyagból készültek a környezet és egészségtudatosság tükrében. A termékek fiatalos, kellemes és elegáns kiegészítői lehetnek nappalinknak, hálószobánknak, szép ajándékként szolgálhatnak bárki számára. (http://szonyeg-parna.hu/termekkategoria/vintage-parna/)

Natúr párna fa 43 x 43 cm

Natúr párna fa 43 x 43 cm

 

 Vintage natúr párnahuzatok

Ha nem szeretnének egy teljesen új párnát vásárolni, csupán a régi párna huzatot kívánják lecserélni, akkor is jó helyen járnak webáruházunkban. Az általunk forgalmazott vintage natúr párnahuzatok, szintén lenvászon anyagból és szintúgy 43 x 43 cm nagyságban kaphatóak, párnáinkhoz hasonlóan többféle mintával.

 

 

Ha felkeltettük érdeklődésüket, szeretettel várjuk Önöket szőnyeg és párna shopunkban (http://szonyeg-parna.hu/)