Saját készítésű termékeink szőnyeg és párna webáruházunkban

A Pigniczki és Társa Bt.  már a 90-es években is textiltermékek előállításával foglalkozott. Folyamatosan fejlődtünk, mindig a legmodernebb és legkorszerűbb technológiákkal dolgozunk. Fejlődésünk egy következő lépcsőjeként létrehoztuk szőnyeg és párna webáruházunkat . Webshopunkban első sorban saját termékeinket forgalmazzuk, melyet így kívánunk egyre szélesebb körben ismertté tenni, minél több vásárlóhoz eljutattni.

Webáruházunkban  folyamatosan bővülő kínálattal, széles  választékkal, illetve kupon akciókkal és kedvezményekkel várjuk a már meglévő  és leendő kedves megrendelőinket, vásárlóinkat.

Termékeink között fellelhetőek a természetes gyapjúból készült puha takarók, foteltakarók, ülésvédők és nyakpárnák Ezen termékeink mindkét oldala természetes, tiszta gyapjúból készült. Kényelmes, meleg kiegészítő és kellékei lehetnek hideg téli estéinknek. Barátságos és természetes környezet teremthetünk magunk körül. Idővel pedig életünk nélkülözhetetlen részét képezik majd a gyapjú termékek , hiszen jótékony hatásuk egészségi állapotunkon és közérzetünkön is megmutatkoznak.

Termék kínálatunkban megtalálhatóak a különböző, kimondottan gyerekeknek készült párnák, ágyneműk és takarók. Gyermekek részére készült díszpárnáink és hengerpárnáink, kedves és szép kiegészítői lehetnek a baba- és gyerekszobáknak, szép ajándékok lehetnek bárki számára. Hengerpárnáink   puha kötött anyagból, míg díszpárnáink  puha polárból készültek és aranyos, hímzett minták díszítik azokat. Ahogy gyermekeink magukhoz ölelik ezeket a párnákat, már tudni fogjuk, hogy kitűnő választásnak bizonyulnak, hiszen mi magunk is látjuk, hogy saját gyermekeink nagyon szeretik ezeket a termékeket, az óvodába és kisebb utazásokra mindig magunkkal kell, hogy vigyük kispárnáikat is.

Ha ellátogatnak webáruházunkba, megvásárolhatják jó minőségű és praktikus gyermek takaróból és párnából álló ágynemű garnitúráinkat is. Az ágyneműből készítünk kislányoknak   és kisfiúknak  egyaránt.

Egyre nagyobb sikerük van, a kézzel készült pamut szőnyegeknek  és színes rongyszőnyegeknek . Nem csoda, hiszen esztétikusak, könnyen tisztíthatóak, jól variálhatóak. Néhány jól megválasztott színkombinációval és garnitúrával, akár hetente más megjelenést biztosíthatunk szobánknak, nappalinknak és ami a legfontosabb, hogy mindehhez nem kell vagyonokat költenünk, hiszen szőnyegeink igen kedvező áron kaphatóak, akár több darabos kiszerelésben is.

DSC_1138.JPG

Ha ellátogatnak lakástextil webáruházunkba, semmiképpen se hagyják ki kiegészítőinket . Egyedi, praktikus és nem utolsó sorban környezetkímélő, bútorszövetből készült táskákra  lelhetnek kedves vásárlóink. A táskák különböző színekben kaphatóak, hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább tetszőt. Praktikus és kényelmes kiegészítője lehet mindennapjainknak és mivel könnyedén összehajtható ezért bárhová magunkkal vihetjük, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükségünk van rá.

Az általunk készített és forgalmazott termékekről összességében elmondható, hogy

mindig a legmagasabb minőségre törekszünk, elérhető árakon és nagyon fontos számunkra a környezettudatos szemléletmód. Webáruházunk kínálatában minden korosztály megtalálhatja a hozzá illetve lakásához leginkább illő lakberendezési kiegészítőket és néhány kattintással, kényelmesen juthat hozzájuk.