Memória habszivacs párna, a pihentető alvás záloga

Rohanó világunkban nem ritka, hogy fáradtan és kialvatlanul ébredünk, holott időben lefeküdtünk és az ajánlott 7-8 óra alvásidő is megvolt. Elképzelhető, hogy a nem megfelelő párna vagy matrac az oka.

A mindennapi 7-8 órás pihentető és megfelelő minőségű alvás elengedhetetlen az aktív és tartalmas mindennapok elengedhetetlen feltétele. De a minőségi pihenés nem minden esetben sikerül. Előfordulhat, hogy ébredés után fáj a hátunk, fejünk vagy akár a nyakunk. Akiknek életvitelükből adódóan kevesebb idejük jut alvásra, különösen fontos, hogy nyugodt körülmények között és megfelelő párnán hajthassák nyugovóra fejüket. Akár egyetlen napnyi elégtelen alvás is negatívan befolyásolja teljesítő képességünket. Ha rendszeresen elgyötörten és fáradtan, fájó tagokkal ébredünk, ideje elgondolkodni, hogy megfelelő párnán hajtjuk-e álomra a fejünket.

A memória habszivacsból készült párnák  ideális társaink lehetnek a nyugodt és valóban pihentető alváshoz. Mit tudnak a memória habszivacsból készült párnák, amit hagyományos társaik nem?

Speciális kiképzése segít a az egészségesebb és kényelmesebb alvás kivitelezésében, különleges formájának köszönhetően egészségesebb testtartásban tölthetjük az éjszakákat. Azáltal, hogy a párna felveszi fejformáját, tehermentesítheti nyaki és gerinccsigolyáit.

A memória párna anyagának köszönhetően egyedülálló nyomáselosztással bír, ezáltal tökéletesen érintkezik a testtel. Ebből adódik a párna megelőző illetve rehabilitációs képessége, melynek köszönhetően nyugodt és pihentető alvást biztosít számunkra. Egyedi formája és minősége biztosítja az egészséges testtartást és maximálisan tehermentesít.

Fontos, hogy még a memória párna kiválasztásánál is odafigyeljünk, hogy mi az, ami leginkább megfelelő számunkra. Sem a túl alacsony, sem a túl magas nem megfelelő. A fej mindkét esetben természetellenes pozícióba kényszerül és ebben az esetben sajnos többet árt, mint használ. Tehát a megfelelő méret és forma kiválasztása elengedhetetlenül fontos.

Az anatómiailag képzett, memória habszivacs párnát háton, hason illetve oldalukon alvóknak egyaránt ajánljuk. a párna igazodik a nyak és fej formájához.

Ha elhatározta magát, hogy ezentúl nem csak aludni szeretne, hanem pihenni is és energiával feltöltődni, akkor látogasson el webáruházunkba , ahol most egy remek akció keretében, elérhető áron juthat hozzá memória habszivacsból készült, anatómiailag képzett párnánkhoz.